schysst-jul-nyhet
Den 3-4 november deltog Martaskolan på julmarknaden Schysst Jul och sålde handgjorda produkter från Uganda. Vi fick ett väldigt positivt gensvar på marknaden och vill rikta ett stort tack till alla fantastiska människor som kom förbi och köpte produkter och  ville veta mer om Martaskolan, tack vare er får eleverna på skolan mer resurser!

För de som köpte saker anordnade vi även ett lotteri där vi nu dragit tre vinnare, de vinnande lotterna är 17, 21 och 98. Kontakta oss för att få ta del av er vinst!

lotter

Vi vill också passa på att önska alla våra medlemmar och sponsorer en god jul och tacka för ert viktiga stöd under 2016. Vi ser fram emot ett 2017 då vi fortsätter skissa på en ny skolbyggnad som kommer att förbättra standarden för eleverna, och uppskattar ert fortsatta stöd för att göra detta till verklighet!

Translate »